Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om consumptief krediet af te sluiten? Wij adviseren je graag op dit gebied! Bij een Persoonlijke Lening leen je eenmalig een vast bedrag. De rente staat vast voor zolang de lening loopt. Per maand betaal je hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening waarbinnen je voortdurend geld kunt opnemen en aflossen. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je gebruikt. Het maakt daarbij niet uit of je 500 of 2.500 euro per keer opneemt. Je kunt geld opnemen totdat je de afgesproken limiet hebt bereikt. Het opgenomen krediet kun je gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe meubels te kopen of een autoreparatie te betalen.

 

Voordelen doorlopend krediet

De rente van een doorlopend krediet is in veel gevallen lager dan de rente die bij andere kredietvormen in rekening wordt gebracht. Dit is een groot voordeel, want je lening is dus goedkoper. Naast de flexibiliteit van zo’n krediet is er nog een ander voordeel. Zo kun je tussentijds boetevrij aflossen. Heb je een financiële meevaller en wil je het krediet gedeeltelijk of helemaal aflossen, dan is dat geen probleem. Zonder boete los je een zelf gekozen bedrag af. Dit zorgt ervoor dat je rentelast direct afneemt.

 

Voordelen persoonlijke lening krediet

De rente en aflossing staan voor de hele looptijd vast en zo weet je zeker dat op de einddatum de lening ook helemaal afgelost is. Je hebt een vaste looptijd en rente.

 

Geldverstrekkers vergelijken

Er zijn tientallen geldverstrekkers die een doorlopend krediet of persoonlijke lening kunnen verstrekken. Er zijn echter wel verschillende in het rentepercentage en de voorwaarden. HZ Adviesgroep gaat graag met je in gesprek om je wensen te bespreken. Wij zoeken vervolgens uit welke geldverstrekker het beste op je wensen aansluit. Een betaalbaar consumptief krediet voor een scherpe prijs!

 

Ook voor financial lease of zakelijke leningen zijn wij de aangewezen partij!