Actuele rente

Hieronder kun je een actueel overzicht van rentes vinden bij de verschillende aanbieders waar wij zaken mee doen.

Renteoverzicht

Ben je op zoek naar een compleet en actueel renteoverzicht? Bij ons krijg je altijd de meest actuele rentes te zien. Zo zie je in één oogopslag welke hypotheekverstrekker de laagste rente biedt op dit moment. Wel zo handig als je net van plan bent een hypotheek af te sluiten of over te sluiten.

Hypotheekvormen

In het renteoverzicht vind je rentes voor zowel annuïteiten, lineaire en aflossingsvrije hypotheken. Je kunt namelijk bij het afsluiten van een hypotheek uit verschillende hypotheekvormen kiezen. Bij een lineaire hypotheek los je elke maand steeds hetzelfde bedrag af. Dit bedrag blijft (meestal 30 jaar) hetzelfde. Bij een annuïteitenhypotheek blijft het totaalbedrag van aflossing en rente elke maand hetzelfde. Bij het einde van de looptijd heb je het gehele hypotheekbedrag afgelost.

Rentevaste periode

Naast de hypotheekvorm speelt de rentevaste periode een belangrijke rol. Een langere rentevaste periode leidt vaak tot een hogere rente, maar geeft wel voor langere tijd zekerheid. Veel mensen kiezen voor een rentevaste periode van 10 of 20 jaar als de rente laag is. Bij een hogere rente zijn de kortere periodes meer in trek. Kies je voor een variabele rente, dan heb je voortdurend te maken met verschillende rentes.
Persoonlijk advies Welke hypotheekvorm en rentevaste periode het beste bij je past is afhankelijk van je persoonlijke wensen en situatie. De adviseurs van HZ Adviesgroep staan klaar om je hier advies in te geven. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op