HZ Adviesgroep B.V. is een onafhankelijke adviesorganisatie. Dit houdt in dat wij geen enkele contractuele binding hebben met een bank of verzekeraar. Onze medewerkers zijn gecertificeerd hypotheekadviseur en hebben de bevoegdheid te adviseren en te bemiddelen in hypotheken, levensverzekeringen en schadeverzekeringen.

Door heel Nederland

De adviseurs komen bij u thuis en werken ieder in hun eigen regio verspreid over het hele land. ​Zo kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn met een adviseur uit uw eigen omgeving. Ons kantoor is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Wij kunnen alle bestaande hypotheekvormen voor u afsluiten en wij kunnen hypotheken en verzekeringen van practisch alle in Nederland gevestigde banken en verzekeraars aanbieden.

Onze medewerkers zijn voor u bereikbaar en beschikbaar. Wij zullen ons uiterste best doen om u van het allerbeste advies te voorzien.

Vandaag de dag is het niet alleen meer belangrijk dat u de allerhoogst haalbare hypotheek kan halen. Zekerheid is nu net zo goed belangrijk. U wilt immers niet na het afsluiten met een vervelend gevoel zitten dat u mogelijk te veel heeft gewild. En ook daar zijn wij in gespecialiseerd. Wij adviseren op een verstandige wijze en willen dat u nu en later tevreden bent over uw hypotheek die wij met u hebben afgesloten.

Het is fijn als een hypotheek u een gevoel van zekerheid geeft.

Neem contact op

    Vestiging
    AlgemeenMaarssenMaastrichtRotterdam