Het afsluiten van een hypotheek is niet zomaar iets. In de meeste gevallen sluit je een hypotheek af voor de komende 30 jaar. Je wilt dus wel een betrouwbare
hypotheekverstrekker en een goede, betaalbare hypotheek. Er zijn tal van verschillende keuzes die je kunt maken tijdens het adviestraject. HZ Adviesgroep wil je hierin begeleiden. Zo weet je zeker dat je een hypotheek afsluit die past bij je persoonlijke wensen.

Gecertificeerd hypotheekadviseurs

Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd hypotheekadviseur en kunnen je van een goed en degelijk advies voorzien. Ze brengen in kaart wat je maandlasten zullen zijn en in hoeverre het verstandig is een bepaald bedrag te lenen. Een hypotheek moet namelijk wel betaalbaar blijven. Niet alleen nu, maar ook over 5, 10 of 20 jaar. Naast hypotheekadvies kunnen wij je ook helpen bij het kiezen van een levens- en schadeverzekering.

Vrijblijvend gesprek

Wil je direct weten wat HZ Adviesgroep voor je kan betekenen? Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met je in. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen aan ons kwijt. Wij kunnen berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen en welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past. Uiteraard voldoet ons kantoor aan de door AFM gestelde regels. Zo sluit je veilig een goede hypotheek af!